Bel Gerrit nu direct op
020 811 4335

Portfolio

 • Presentator Unit4 Connect TV (video)

  By Gerrit Heijkoop on 5 april 2016
  0
  0
  Als presentator van Unit4 Connect TV betrok Gerrit Heijkoop een internationaal publiek bij het eerste wereldwijde gebruikers congres van Unit4.
 • Online host Interreg Europe Forum (video)

  By Gerrit Heijkoop on 22 maart 2016
  0
  0
  Gerrit Heijkoop was de online host voor het 'Europe, let's cooperate forum' van Interreg Europe in De Doelen in Rotterdam.
 • Keynote spreker marketing stage E-commerce Helsinki

  By Gerrit Heijkoop on 16 maart 2016
  0
  0
  Op de Marketing Stage van E-commerce Helsinki trad Gerrit op als keynote spreker met als titel "Stop killing Socia Media!"
 • Producent Weblectures ESOT e-learning platform

  By Gerrit Heijkoop on 8 maart 2016
  0
  0
  Gerrit was de producent van een serie weblectures over levertransplantatie voor de European Society of Organ Transplantation (ESOT).
 • Spreker Artexis-easyFairs Summer Academy in Brussel

  By Gerrit Heijkoop on 29 augustus 2014
  0
  0
  Gerrit Heijkoop gaf als spreker invulling aan een ochtend over het onderwerp Social Media voor beurzen tijdens de Artexis-easyFairs Summer Academy in Brussel. In deze interactieve en dynamische seminar heeft Gerrit Heijkoop het perspectief van de aanwezige op hun gebruik van Social Media verbreed. Hij liet de aanwezige professionele beursorganisatoren nadenken over de implicaties voor hun dagelijkse communicatie activiteiten en hielp hen met aansprekende voorbeelden om deze inzichten te vertalen naar concrete acties.
 • Spreker Masterclass Social Media voor Evenementenbureaus

  By Gerrit Heijkoop on 2 juni 2014
  0
  0
  Gerrit Heijkoop trad op als spreker tijdens de IDEA Masterclass: Social Media voor Evenementenbureau ’s. Een Masterclass waarbij Gerrit sprak over wat werkt er wel op Social Media, wat werkt er niet en hoe onderscheidt je je als evenementenbureau van de rest in de markt? "Social Media heeft zo langzamerhand de status van ‘tiener-sex’: iedereen wil het, iedereen praat er over, maar in de praktijk valt het meestal vies tegen" zegt Gerrit Heijkoop. Hoog tijd dus om het IDEA lidmaatschap te gebruiken waar het voor bedoeld is: kennis en ervaring uitwisselen met collega evenementenbureau's over wat je in de praktijk tegen komt en hoe je daar mee omgaat. Gerrit Heijkoop begeleidde deze masterclass als spreker met een inspirerende visie, rake vragen en afwisselende oefeningen. De deelnemers verkenden de grenzen van wat mag en wat niet mag van klanten, de organisatie en de platformen zelf. En natuurlijk zullen een aantal handige praktische tooltjes niet ontbreken. Deelnemers kregen op maandag 2 juni in één middag: - handvatten te krijgen om je Social Media strategie te bepalen, - creatieve oplossingen te bedenken en uit te wisselen met vakgenoten, - concrete tips en tools mee te nemen om Social Media slimmer te gebruiken?
 • Presentator uitzending Meetingselect Experience 2014 Rotterdam

  By Gerrit Heijkoop on 24 april 2014
  0
  0
  Gerrit Heijkoop trad op als presentator tijdens het jaarlijkse klanten evenement van Meetingselect, in het op dat moment nog splinternieuwe nhow hotel in Rotterdam. Samen met het team van LiveOnlineEvents betrok hij een wereldwijd publiek bij de keynote van Jon Bradshaw, CEO of de Meetology group. Voorafgaand aan de presentatie van Jon Bradshaw, warmde Gerrit als presentator de online kijkers op met diverse interviews: o.a. de directie van Meetingselect en de general manager van het kort daarvoor officiëel geopende nhow design hotel. Gerrit zorgde ervoor dat de kijkers zich welkom voelden en op alle momenten de uitzending goed konden volgen. Na afloop kreeg de presentator de spreker exclusief voor de camera's om vragen van online deelnemers te beantwoorden.
 • Spreker op afstand C&IT Associatie Event Planner Forum London

  By Gerrit Heijkoop on 31 maart 2014
  0
  0
  Gerrit Heijkoop verzorgde als spreker op afstand een educatieve sessie voor het Associatie Event Planner Forum georganiseerd door C&IT Magazine in London. Via een online verbinding inspireerde Gerrit de deelnemers over hoe zij een hybride evenement konden maken van hun volgende congres of bijeenkomst. Maar liefst 2 keer achter elkaar leverde hij een interactieve bijdrage van 60 minuten met de titel "Association perspective: Creating the must-attend hybrid annual event that stands out and delivers real value for money ". Hierin liet Gerrit zien hoe eenvoudig het tegenwoordig is geworden om een grote groep online deelnemers bij een congres of evenement te betrekken. Zonder dat dit ten koste gaat van het aantal fysiek aanwezige deelnemers! Gerrit kon zelfs op afstand de aanwezige eventmanagers van associaties in beweging brengen en liet hen nadenken over wat dit betekent voor hun volgende congres. Hoe moeten zij hun programma, marketing en team veranderen om van deze online ontwikkelingen maximaal gebruik te maken.
 • Presentator interactieve online uitzending Intertraffic Live vanuit Amsterdam

  By Gerrit Heijkoop on 27 maart 2014
  0
  0
  Gerrit Heijkoop was presentator van de eerste interactieve online uitzending tijdens de beurs Intertraffic. Rechtstreeks vanaf de beursvloer, boden de shows van Intertraffic Live een interactief virtueel bezoek aan deelnemers over de hele wereld die er dit keer niet fysiek bij konden zijn. Hoewel het niet te vergelijken was met zelf aanwezig zijn op de vloer, konden de virtuele online bezoekers toch genieten van geselecteerde stukken van de inspirerende inhoud, live vanuit Amsterdam. In maart 2014 vond de 22ste editie van de beurs Intertraffic plaats in de Amsterdam RAI. Bijna 800 exposanten uit 43 landen presenteren hun producten en diensten aan een wereldwijd publiek van verkeer professionals. Het Smart Mobility Center-programma was uitgebreider dan ooit met meer dan 100 verschillende seminars.
 • Spreker op Global Entrepreneurship Congress 2014 Moskou

  By Gerrit Heijkoop on 20 maart 2014
  0
  0
  Gerrit Heijkoop trad op als spreker tijdens de belangrijkste ochtendsessie van de 'Summit of Creative Industries' in Moskou, als onderdeel van het Global Entrepreneurship Congres. Gerrit maakte deel uit van een sessie genaamd "Creative industries: New points of Growth on the World Business-map". Zijn bijdrage van 20 minuten was getiteld "Why stay local, if you can go global?". Hierin liet Gerrit zien hoe eenvoudig het tegenwoordig is geworden om wereldwijd hulpbronnen, financiering en afzetmarkten te vinden vanuit iedere willekeurig locatie. Het was in feite een 'achtbaan-rit door zijn webbrowser als ondernemer'. Gerrit liet de aanwezige beleidsmakers, investeerders en ondernemers nadenken over wat dit betekent voor alle initiatieven inzetten op het creëren van 'Innovatieve Steden, Broadplaatsen, etc'. Hoe moeten zij hun ondernemingsklimaat veranderen om van deze online ontwikkelingen maximaal gebruik te maken.

Copyright Gerrit Heijkoop | Dagvoorzitter, Presentator en Vlogger