Bel Gerrit nu direct op
020 811 4335

Al die achtergebleven tenten na een festival, kunnen we dat recyclen?

By Gerrit Heijkoop on 30 augustus 2010 in Blogposts, Evenementen
0
0

Aan het einde van een meerdaags festival is het gras vertrapt, ligt er overal modder als je pech hebt (helaas regent het nogal vaak in Nederland) en blijven er ontzettend veel tenten staan. Een groot deel van de tenten overleven een meerdaags festival niet, sommige worden achter gelaten door hun eigenaar. Lowlands is hier een goed voorbeeld van, zo merkte ik vorige week. Zelfs op de ‘groene campings’ blijft menig tent achter, ondanks het risico van een boete welke je opgelegd krijgt als je jouw tent achterlaat.

WiTHiNTENT

De tenten zorgen voor een hoop rommel en extra werk na afloop van zo’n festival. Om nog maar niet te spreken over de verwerkingskosten van al het materiaal. Niets groens aan. WiTHiNTENT bedacht hiervoor de oplossing. Van alle achtergelaten tenten maken zij waterproof spullen voor een ander festival of hetzelfde festival voor het jaar erop. WiTHiNTENT produceert onder andere poncho’s, schoudertassen, windjacks en zelfs slingers (handig als je jarig bent tijdens een festival en je wilt het niet zomaar voorbij laten gaan!)
WiTHiNTENT logo recycle

WiTHiNTENT doet dus goede dingen, ze recyclen de door jou achter gelaten tent en maken daar waterbestendige kleding en accessoires van. Je kan dus het jaar daarop, als je weer naar Lowlands gaat, je eigen tent kopen en deze aantrekken, want deze is inmiddels wel een poncho geworden.

Ik heb nu Lowlands als voorbeeldfestival genomen, maar zou jij nog meer festivals kunnen bedenken waar WiTHiNTENT goed van pas zou kunnen komen? Vertel het ons, of nog beter; vertel het de organisatie van dat festival! Wij zijn erg benieuwd.

0 Comments

Add comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Copyright Gerrit Heijkoop | Dagvoorzitter, Presentator en Vlogger