Bel Gerrit nu direct op
020 811 4335

Ik hoor graag je feedback! Wil je me helpen?

By Gerrit Heijkoop on 9 februari 2011 in Blogposts, Evenementen, Projecten, Social Media
0
0

En we zijn live! Een week later dan gepland, maar daar is ie dan: onze nieuwe website is live!  Hier kan je een account aanmaken om zelf aan de slag te gaan met “What’s On?”. Het was nog nooit zo eenvoudig om programma’s, schema’s en kalenders te maken.
Website Triqle What's on

 

Zelf maken?

Onze dienstverlening bestaat uit twee varianten. “What’s On?” Doe-Het-Zelf waarbij jij zelf eenvoudig programma’s maakt en verspreid via een mobiele website, schermen of een ‘widget’ in je website.

Maar we kunnen ons ook goed voorstellen dat je daar helemaal geen tijd voor hebt. Daarom hebben we “What’s On?” Pro Service. In dat geval nemen wij je het werk en zorgen uit handen. Afhankelijk van je behoefte, helpen we je met het opzetten, het ontwerp, het invoeren van het programma of misschien wel een training.
Wat is what's on?

Lancering

Aankomende dinsdag lanceren we “What’s On?” officieel op de beurs EvenementContact in de Amstelhal in Amsterdam. Deze beurs is speciaal voor de evenementenbranche. Mocht je een kijkje willen nemen, meld je dan aan als onze relatie.

Jouw feedback

Wij zijn reuze benieuwd wat je van onze nieuwe website en van “What’s On?” vindt. Daarom nodigen we je van harte uit om de site te bekijken, een account aan te maken en gewoon eens wat dingen te proberen.

Mocht je ergens niet uitkomen, vragen of tips hebben, aarzel dan niet om me te mailen via whatson@triqle.eu, te bellen op 06 1980 8006 of contact op te nemen via Skype (gebruikersnaam: Gheijkoop)

k hoor graag van je!

Gerrit

Website Triqle

0 Comments

Add comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Copyright Gerrit Heijkoop | Dagvoorzitter, Presentator en Vlogger