Bel Gerrit nu direct op
020 811 4335

Van klein naar groot: groeien is een proces, en de eerste stap is gezet.

By Gerrit Heijkoop on 1 februari 2011 in Inspiratie
1
0

De laatste dag op kantoor, een rare dag op kantoor. Vanaf 14 juni heb ik samen met onder andere Gerrit hard gewerkt aan met name Triqle. Vaak op kantoor op de Domselaerstraat, soms bij Seats2Meet en een enkele keer thuis. De treintijden van het driehoekje Rotterdam-Amsterdam-Utrecht zijn voor mij nu moeiteloos op te dreunen. 

Dit is absoluut geen klaagzang, maar louter hulde. Vooral voor Gerrit, mijn werkgever.

groeien met Gerrit, Tom liep mee bij vivo

Mede door de unieke setting welke gecreëerd werd bij Vivo.nu heb ik erg veel geleerd.

De groei van Vivo

Vivo.nu was voor 14 juni een eenmanszaak; daarna maakte het deel uit van het MKB. Met maar twee mensen werkzaam bij Vivo.nu waren de lijnen vanzelfsprekend kort. Hierdoor was de weg om vragen te stellen en dus te leren makkelijk te bewandelen.
Met personeel is het ook zaak om een personeelsbeleid op te stellen. Zo introduceerde ik het “rondje ruis”. In dit maandelijkse gesprek op een neutrale locatie werden alle frustraties en irritaties van beide kanten uitgesproken om zo de sfeer op de werkvloer optimaal te houden. Deze maandelijkse gesprekken hebben, naar mijn mening, hun waarde zeker bewezen. Een aanrader voor iedere ondernemer!

Af en toe stond ik er alleen voor, althans bijna alleen. Tijdens de vakantie van Gerrit naar Amerika bijvoorbeeld. Gedurende deze periode was ik heus interim-directeur van de onderneming Vivo.nu.

Leerzame periode

In de gesprekken die Gerrit en ik voerden naar aanloop van mijn periode als werknemer bij Vivo.nu, werd voor beide kanten duidelijk dat ontwikkeling hoog op de prioriteitenlijst zou staan. Met deze insteek hebben zowel Gerrit als ik het contract getekend. Terugkijken op mijn periode bij Vivo.nu kan ik met volle overtuiging zeggen dat ik veel geleerd heb. Voornamelijk dankzij Gerrit. Vooral mijn schriftelijke communicatie is sterk verbeterd, onder andere door het schrijven van deze en andere blogposts. Tevens heb ik veel opgestoken als het gaat om motiveren en overtuigen van andere mensen om mij heen, het ervoor zorgen dat de gemeenschappelijke doelstelling helder werd.

Startend bij Vivo.nu als een klein zaadje en nu aan het groeien tot een bloem. Ik ben nu nog niet meer dan bovenstaand plaatje, maar ik blijf groeien. De aanzet tot groei is gemaakt en is mogelijk gemaakt door Gerrit. Hiervoor ben ik Gerrit erg dankbaar.

 

Tom

Tom Blansjaar groeien bij Gerrit

twitter-icon-150x150Volg mij op Twitter: @tomblansjaar

1 Comment

Add comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Copyright Gerrit Heijkoop | Dagvoorzitter, Presentator en Vlogger