Bel Gerrit nu direct op
020 811 4335

Spreker Artexis-easyFairs Summer Academy in Brussel

Client: Artexis-easyFairs Date: 29 augustus 2014 Category: www.artexisgroup.com

Sessie beschrijving:

Gerrit Heijkoop gaf als spreker invulling aan een ochtend over het onderwerp Social Media voor beurzen tijdens de Artexis-easyFairs Summer Academy in Brussel.

Zijn eerste bijdrage van 90 minuten was getiteld “How Can You Be Social?”. Hierin liet Gerrit zien hoe de wereld drastisch veranderd is ten opzichte van een aantal jaar geleden. Als consument van een stortvloed aan media begrijpen we perfect welke soort berichten we leuk vinden en wat ons irriteert. Echter, zodra mensen hun kantoor binnen stappen, lijken we dat volledig vergeten!

In deze interactieve en dynamische seminar heeft Gerrit Heijkoop het perspectief van de aanwezige op hun gebruik van Social Media verbreed. Hij liet de aanwezige professionele beursorganisatoren nadenken over de implicaties voor hun dagelijkse communicatie activiteiten en hielp hen met aansprekende voorbeelden om deze inzichten te vertalen naar concrete acties.

Slides:

[slideshare id=38485005&doc=aefuturissummeracademy-socialmediafortradeshows-howcanibesocialhcibs-140829062207-phpapp01]

Foto’s optreden Gerrit Heijkoop op de Artexis-easyFairs Summer Academy 2014 in Brussel:

Genoeg van saaie sprekers? Bel mr. red sneakers!

Laat u meevoeren door enthousiasme en creativiteit. Krijg energie van de spreekkunsten van Gerrit Heijkoop. Boek hem nu voor uw event, congres of beurs en breng uw deelnemers in beweging.

Boek Gerrit Heijkoop

Neem contact op met Gerrit Heijkoop:

Bel Gerrit direct op +31 20 811 4335 of stuur een e-mail via onderstaand formulier:

Naam

Email*

Bericht

Copyright Gerrit Heijkoop | Dagvoorzitter, Presentator en Vlogger