Bel Gerrit nu direct op
020 811 4335

Over Gerrit Heijkoop

Gerrit Heijkoop is een ondernemer met een passie voor technologie, evenementen en het inspireren van andere mensen. Ervaring met het verbinden van fysieke en online doelgroepen sinds 2009. Een veel gezien gezicht in de internationale evenementen industrie als spreker, dagvoorzitter en presentator; zowel online als offline. Staat bekend om zijn enthousiasme en streven om zaken simpel en zinvol te houden.

Gerrit is opgeleid als ingenieur aan de Technische Universiteit van Delft, waar hij in 2005 afstudeerde als ‘Beste van zijn jaar’ aan de faculteit Techniek, Bestuur en Management.

Na een vorming als management consultant en projectmanager bij Boer & Croon, volgde Gerrit zijn passie voor de evenementen en congres industrie.

Hij was betrokken bij de internationale FRESH beweging, bestuurslid van de Green Meetings Industry Council (GMIC) in Nederland en blogger op diverse websites. Gerrit is ook mede-oprichter van Triqle Event Intelligence, dat het internationaal prijswinnende software platform “What’s On?” ontwikkelde.

Sinds januari 2012 was Gerrit, samen met ontwerper Donald Roos, partner van het bureau How Can I Be Social (HCIBS). HCIBS maakte nieuwe media praktisch en simpel door het faciliteren van zinvolle conversaties en online publicaties. Dat deed HCIBS door het geven van inspirerende lezingen en workshops, advies en begeleiding op maat en het ontwerpen van de juiste communicatiemiddelen, tools en apps.

In januari 2014 lanceerde hij samen met Gerdie Schreuders LiveOnlineEvents: het eerste evenementenbureau in Europa volledig gespecialiseerd in hybride evenementen. Met het team van LiveOnlineEvents maken Gerrit en Gerdie inspirerende (live) online video content. Daarmee dragen zij bij aan het vergroten van het bereik en de impact van bijeenkomsten en events. In 2016 won LiveOnlineEvents maar liefst twee ‘Best Webcasting Awards’ op het internationale Associations Congress in Berlijn.

Eind 2015 publiceerde Gerrit samen Paul Vos de managementroman “Trending Topic: we moeten iets met Social Media #MaarWat“. Het boek ontving louter lovende recensies en Gerrit werd zelfs uitgeroepen tot ZOUT schrijver van het jaar 2015.

Motto en waarden Gerrit Heijkoop

“De wereld is één groot theater!” luidt mijn levensmotto. Er is op onze aarde ontzettend veel te zien, te maken en te beleven. Ik stel mijzelf tot doel om gedurende de tijd dat ik in dat theater mag verblijven, hier zo veel mogelijk van te zien en van te genieten. Het ondernemerschap met verschillende partners is mijn vehikel om dat waar te maken.

Voor mijzelf  heb ik een aantal belangrijke waarden geformuleerd:

Authenticiteit    Dit betekent voor mij eerlijkheid, oprechtheid, emotie, humor en plezier. Status, macht en geld zijn voor mij hieraan ondergeschikt.
Ontwikkeling    Ik wil graag nieuwe mensen, nieuwe concepten en nieuwe visies ontdekken. Ik vind het heerlijk om me te verbazen en te verwonderen. Daarnaast is het blijven ontwikkelen van mijn eigen kwaliteiten een van mijn drijfveren.
Contact Met andere mensen samen zijn en samen dingen bereiken is erg belangrijk voor mijn geluk. Ik leef er van op om energie te steken in een groep die daardoor zichzelf weet te overtreffen.
Afwisseling Mijn spanningsboog is relatief kort en daardoor ben ik altijd op zoek naar iets nieuws, iets fris en steeds een schone lei.
Creatie Ik word gelukkig van creatieve mensen en van het creatieve proces. Van niets naar iets, buiten de kaders denken, maar ook het produceren van muziek, beeld en design. Het liefst val ik aan het eind van iedere dag in slaap met de wetenschap dat de wereld een stukje anders is dan hoe ik haar die ochtend aantrof.
Natuur Mijn liefde voor muziek, publiek en vermaak wordt in balans gehouden door het verlangen en genot van bos, bergen, zee, strand, wind, water en zon.
Rust & Harmonie Het niveau van enorme energie en enthousiasme waar ik me graag op begeef, kan alleen maar bestaan als ik ook af en toe pas op de plaats maak, ruimte neem voor bezinning en voldoende aandacht schenk aan mijn gezondheid.

 

Curriculum Vitae van Gerrit Heijkoop

Het meest actuele overzicht van mijn CV vindt je op Linkedin:http://www.linkedin.com/in/gerritheijkoop

 

 

Copyright Gerrit Heijkoop | Dagvoorzitter, Presentator en Vlogger