Bel Gerrit nu direct op
020 811 4335

We hebben iets voor je! Het boek: ‘Trending Topic: we moeten iets met Social Media #MaarWat’

Leuk nieuws: ik heb een boek geschreven, samen met co-auteur Paula Vos. Een managementboek in de vorm van een roman. Het is het avontuur van een team dat leert hoe je social media kunt inzetten voor slimmere, sympathieke commerciële communicatie. Volgens de mensen die het al gelezen hebben is het grappig, herkenbaar, leerzaam en rete-spannend. En wij zijn heel benieuwd wat jij ervan vindt.

00 Trending topic verwacht

Primeur voor jou

Het boek komt pas op 1 oktober 2015 uit, maar daar hoef jij niet op te wachten. Jij kunt het namelijk vanaf aanstaande donderdag al lezen. Hier, online, realtime.

Neem regelmatig een kijkje op https://www.gerritheijkoop.com/trending-topic en volg live hoe het verhaal zich ontwikkelt. Makkelijker is natuurlijk om je e-mailadres in de balk hierboven in te vullen; je ontvangt het nieuwste hoofdstuk dan automatisch per e-mail.

Waar gaat Trending Topic over?

In ‘Trending Topic’ leven we mee met Victor, directeur van de Nederlandse Vereniging voor Knaagdierprofessionals (NedVerKna). Hij staat voor de grootste uitdaging in zijn leven: de organisatie van wereldcongres Rodentia. Het ziet er slecht uit. Er zijn te weinig inschrijvingen, de kas is leeg en de voorzitter wordt ongeduldig. Zijn social media inderdaad de oplossing, zoals iedereen beweert?

Victor en zijn team zetten alles op alles om het tij te keren. Ze krijgen praktische tips en trucs over social media, ervaren wat de valkuilen zijn en ontdekken welke fundamentele principes leiden tot succes.

Komt deze kennis op tijd? Kunnen ze het congres redden? Waarom wordt Victor uiteindelijk uitgenodigd voor De Wereld Draait Door? En wat heeft zijn cavia ermee te maken?

Eerste reacties van de meelezers positief

Dit zeiden de eerste lezers over het boek:

‘Het leest als een trein en komt heel realistisch en herkenbaar over. Er worden veel concrete tips gegeven zonder dat het saai of belerend overkomt. Integendeel, het is heel spannend om te weten hoe het verhaal zal eindigen. Een succes of niet?’

‘Na het lezen van dit boek ben ik veel positiever over social media. Ik heb weer zin gekregen om er mee aan de slag te gaan.’

‘Het is een spoedcursus social media, of je nu gevorderd bent of het hele social media gebeuren nog moet leren kennen.’

‘Toen was het ineens vier uur ’s nachts. Ik moest wel gaan slapen, maar ik had liever doorgelezen, zo spannend vond ik het.’

Weten of het echt zo boeiend en leerzaam is? Daar kom je alleen achter door het te lezen. We nodigen je daar graag voor uit.

Belangrijke data: te lezen vanaf donderdag 20 augustus

Het boek start op 20 augustus 2015, als Victor een stevige discussie heeft met zijn voorzitter. Die vindt dat Victor meer met social media moet doen en dreigt zelfs het congres af te blazen als de sympathieke directeur niet snel resultaat boekt. Daar kan Victor het natuurlijk niet bij laten zitten.

We volgen Victor en zijn team vanaf dit moment real-time, aftellend naar 11 november 2015. Dan is het grote congres. Gaat het ze lukken?

Nog drie nachtjes slapen, dan vind je hier de eerste aflevering van ‘Trending Topic’.

Zet deze vast in je agenda:

  1. Publicatie volgende hoofdstuk: 20 augustus 2015, 14:30

  2. Verschijnen van het e-book in PDF (iBooks en Kobo volgt later): 18 september 20105

  3. Distributie van de papieren paperback (daarna ook verkrijgbaar via Bol.com): 1 oktober 2015

  4. Boekpresentatie en netwerkborrel met heel veel leuke lezers: 11 november 2015, 16:00

Wanneer je klikt op de links hierboven kun je jouw exemplaar alvast veiligstellen of je registreren voor de boekpresentatie (we vragen een kleine bijdrage voor de catering).

1 Comment

  1. eef 17 augustus 2015 Reply

    lijkt me handig en leuk.

Add comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Copyright Gerrit Heijkoop | Dagvoorzitter, Presentator en Vlogger