Bel Gerrit nu direct op
020 811 4335

NedVerKna: Nederlandse Vereniging Voor Knaagdierprofessionals

Ja, je zit goed. Dit is inderdaad www.NedVerKna.nl, de website van de Nederlandse Vereniging voor Knaagdierprofessionals (NedVerKna). Verenigt sinds 1995 iedereen in Nederland die zich professioneel met knaagdieren bezighoudt, van dierenarts tot wetenschapper en van verzorger tot verdelger.

Victor van Wely is hier de algemeen directeur. Victor houdt niet van social media. Maar nu staat hij voor de grootste uitdaging in zijn leven: de organisatie van wereldcongres Rodentia 2015. Het ziet er slecht uit. Er zijn te weinig inschrijvingen, de kas is leeg en de voorzitter wordt ongeduldig. Zijn social media inderdaad de oplossing, zoals iedereen beweert?

In deze spannende en humoristische managementroman onthult spreker, presentator en social media expert Gerrit Heijkoop de werkelijke kracht van social media. We leven mee met Victor en zijn team, die alles op alles zetten om het tij te keren. Ze krijgen praktische tips en trucs over social media, ervaren wat de valkuilen zijn en ontdekken welke fundamentele principes leiden tot succes.

Komt deze kennis op tijd voor Victor en zijn team? Kunnen ze het congres redden? Waarom wordt Victor uiteindelijk uitgenodigd voor De Wereld Draait Door? En wat heeft de cavia ermee te maken?

BookCover_MockUp3_whiteOntdek hoe je social media kunt inzetten voor slimmere, sympathieke commerciële communicatie.

Benieuwd naar de route die Victor en zijn team bewandelen op weg naar het wereldcongres Rodentia, waar zij tegenaan lopen en hoe het afloopt? Bemachtig dan nu jouw exemplaar. Krijg antwoord op je vragen en leer van alle praktische tips en trucs die in deze, door lezers benoemde, grappige, herkenbare, leerzame en rete-spannende managementroman aan bod komen.

Bestel nu jouw exemplaar!

Wat lezers zeggen over het boek Trending Topic:

 • Geraldine huybrechtsHet is een spoedcursus social media, of je nu gevorderd bent of het hele social media gebeuren nog moet leren kennen.
  ~ Geraldine Huybrechts, Event- & Projectmanager
 • Toen was het ineens vier uur ’s nachts. Ik moest wel gaan slapen, maar ik had liever doorgelezen, zo spannend vond ik het.
  ~ Jurgen de Ridder, Senior Consultant
 • Joelle stapsIk ben zeer kritisch… maar dit boek leest erg lekker weg en heeft een leuke verhaallijn. Ik vond het opvallend herkenbaar en leerzaam.
  ~ Joëlle Staps, directeur Nevobo
 • mathijs vleemingIk was wat sceptisch over een managementboek in romanvorm, maar al snel werd ik gegrepen door het verhaal. Storytelling in optima forma!
  ~ Mathijs Vleeming, Communicatie Strateeg
 • Jeanette wagenaarNa het lezen van dit boek ben ik veel positiever over social media. Ik heb weer zin gekregen om er mee aan de slag te gaan!
  ~ Jeanette Wagenaar, Boekhandel Voorhoeve
 • Mireille dop andewegHet leest als een trein en komt heel realistisch en herkenbaar over. Er worden veel concrete tips gegeven zonder dat het saai of belerend overkomt.
  ~ Mireille van den Dop-Andeweg, congresmanager

Interviews over het boek Trending Topic:

Interview BNR Nieuwsradio

Interview Tinekeshow

Lees alle hoofdstukken van Trending Topic:

Ontmoet het team van de NedVerKna:

Ipad-ebook-Trending-Topic

Download Trending Topic voor je favoriete e-reader

‘Trending Topic’ is ook als e-book, in de formaten ePub en PDF, verkrijgbaar op vrijwel alle platformen. Ga nu naar het overzicht met directe links naar de pagina’s waar je het e-book kan bestellen voor jouw favoriete e-reader.

Bestel als e-book

Copyright Gerrit Heijkoop | Dagvoorzitter, Presentator en Vlogger