Bel Gerrit nu direct op
020 811 4335

Specialisaties Gerrit Heijkoop

Een enthousiaste en bevlogen spreker, dagvoorzitter of presentator kan het verschil maken tussen ’top’ en ‘flop’. Betrek Gerrit Heijkoop bij u volgende congres, evenement of beurs en maak een onvergetelijke indruk. Hij is er voor u als:

Gerrit-Heijkoop-Specialisaties-Keynote-spreker

Keynote Spreker

Een keynote spreker zet de toon voor uw evenement of congres. Uiteindelijk zal de inhoud en het programma uw congres body geven. Een gepassioneerde en enthousiaste keynote spreker als Gerrit Heijkoop zorgt daarbij voor een sprekend congres!

Gerrit als keynote spreker

Gerrit-Heijkoop-Specialisaties-Dagvoorzitter-congres

Dagvoorzitter

Dagvoorzitter Gerrit Heijkoop leidt uw evenement op een deskundige maar luchtige manier. Belangrijke eigenschappen die Gerrit als dagvoorzitter meebrengt zijn enthousiasme, overtuiging, energie en passie zonder zichzelf hierbij op de voorgrond te zetten.

Gerrit als dagvoorzitter

Gerrit-Heijkoop-Specialisaties-Presentator-hybrid-events

Meeting Designer

Meeting design staat voor het ontwerpen van spraakmakende events. Gerrit Heijkoop heeft ruime ervaring op het vlak van meeting design. Meeting Design is belangrijk omdat het ontwerp van uw bijeenkomst het effect en resultaat van uw event bepaalt.

Gerrit als Meeting Designer

‘White-label’ Spreker

Gerrit zet zijn talent als gedreven en enthousiaste spreker ook in namens uw organisatie als ´White Label´ spreker: hij maakt zich uw verhaal helemaal eigen en zorgt dat het landt bij uw doelgroep. Hij transformeert zich tot het gezicht van uw organisatie. U zet de toon met Gerrit als uw ´white label´ spreker!

Ontdek de “White-label” Spreker

 

Presentator Live Online TV

Als online moderator en presentator van een bijeenkomst, vergroot Gerrit Heijkoop het bereik en de betrokkenheid bij zowel je live als online publiek. Al sinds 2009 houdt Gerrit zich bezig met het betrekken van online deelnemers bij congressen en evenementen. Het geeft een gezicht aan jouw eigen live TV kanaal, rechtstreeks vanaf jouw evenement!

Gerrit als presentator

Genoeg van saaie bijeenkomsten? Bel mr. Red Sneakers!

Laat u meevoeren door enthousiasme en creativiteit. Krijg energie van de spreekkunsten van Gerrit Heijkoop. Boek hem nu voor uw event, congres of beurs en breng uw deelnemers in beweging.

Boek Gerrit Heijkoop

Neem contact op met Gerrit Heijkoop:

Bel Gerrit direct op +31 20 811 4335 of stuur een e-mail via onderstaand formulier:

    Naam

    Email*

    Bericht

    Copyright Gerrit Heijkoop | Dagvoorzitter, Presentator en Vlogger