Bel Gerrit nu direct op
020 811 4335

Moet je op interessegroepen zoeken om jouw doelgroep inzichtelijk te maken?

In oktober organiseerde ik het live online webinar ‘We moeten iets met social media #MaarWat?’. Nou ja, een echt ‘webinar’ was het niet… meer een soort ‘virtueel spreekuur’. Deelnemers konden mij namelijk al hun brandende vragen stellen. Waar lopen zij nou weleens tegenaan bij het gebruik van social media? 

Leer je doelgroep kennen d.m.v. een doelgroepanalyse

Zo vroeg Femke zich af of je op interessegroepen moet zoeken als je wilt weten wat je doelgroep doet en waar zij het over hebben. Nou en of Femke! Al is interessegroepen niet helemaal het juiste woord in deze vraag. Je gaat vooral zoeken naar onderwerpen waarmee jouw product of dienst samenhangt. Mijn advies: loop eens virtueel door de verschillende kroegen, leg je oor te luister en laat jezelf inspireren voor doelgroepen en content waar jij je op kunt gaan richten. Hoe je dat doet leg ik je in onderstaande video uit.

Online interactief lunch webinar wegens succes herhaald

Een nieuw jaar, nieuwe uitdagingen, kansen en mogelijkheden. En over dat laatste gesproken, ook dit jaar bieden sociale media weer tal van nieuwe mogelijkheden aan. Vanwege mijn succesvolle webinar in oktober is het de hoogste tijd voor een nieuwe. Eentje waarin ik de top drie social media trends voor 2017 in kaart breng. Lunch virtueel met mij mee op 31 januari van 12:30 tot 13:15 uur en word onder het genot van een bammetje in 45 minuten bijgepraat over de populairste trends en ontwikkelingen in social media land. Inschrijven voor mijn gratis webinar kan hier. Jij bent er toch ook bij?!

Vragen over social media? Noteer ze.

Schieten je in de aanloop van mijn webinar vragen te binnen, noteer ze. Op 31 januari heb je uitgebreid de mogelijkheid om mij het hemd van het lijf te vragen. Ik ben pas tevreden als jij dat ook bent. Vraag dus door, graag zelfs, totdat het je helemaal duidelijk is en je er direct mee aan de slag kunt.

1 Comment

Add comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Copyright Gerrit Heijkoop | Dagvoorzitter, Presentator en Vlogger