Bel Gerrit nu direct op
020 811 4335

Hoofdstuk 23. Liefde, werk en het geheim van een goed huwelijk

zaterdag 26 september & zondag 27 september 2015
45 dagen tot het congres
325 inschrijvingen

 

Op zaterdag plaatste Casper een nieuw bericht:

Tien leuke dingen om in Nederland te doen – als je er toch bent. #Rodentia15

Op Facebook zette hij er een filmpje van Amsterdam Marketing bij, op Twitter een foto en op LinkedIn een artikel dat verklaarde waarom Nederland steeds interessanter werd als vestigingsland voor multinationals. De berichten leverden een aantal likes op, leuke reacties en diverse suggesties, waar Casper vlot op inging, tot een uur of vier. Daarna zag Victor nog wel reacties, maar niet meer van zijn communicatiemedewerker.

 

Op zondag verscheen er helemaal geen nieuw bericht. Daar moest hij Casper op aanspreken. Ze hadden goed nagedacht over een logische en evenwichtige berichtenkalender, daar moest hij zich wel aan houden.

Toen hij om half vijf nog niets zag, overwoog hij om Casper te bellen, maar dat vond hij net iets te opdringerig op zondag. Zo’n directeur wilde hij niet zijn.

Kort daarna viel het kwartje. Op Facebook plaatste Catja foto’s van haarzelf en Casper op een dancefestival. Victor fronste toen hij het zag. Ze waren wel heel veel op pad samen, het zou hem niet verbazen als er iets romantisch opbloeide. Hij wist niet of hij daar blij mee moest zijn. Liefde en werk, dat ging niet goed samen.

Hij dacht na over een spitsvondig commentaar, toen Denise op de deur van zijn werkkamer klopte. ‘Kom je nog naar beneden?’ vroeg ze. ‘Ik heb je het hele weekend nauwelijks gezien.’

Victor keek van de lachende foto’s op zijn laptop naar zijn vrouw, die er een beetje droevig uitzag. Verdorie, dacht hij, liefde en werk gaan inderdaad niet goed samen. Maar wie had er nu gelijk? Zijn medewerkers, die er in het weekend even lekker tussenuit gingen, of hij? Hij werd al weken volledig opgeslokt door Rodentia en de NedVerKna. Hij zag Denise alleen maar bij het eten. In bed was hij meestal te moe om nog iets bij te dragen aan de huwelijkse geneugten.

‘Wat is er?’ vroeg ze.

‘Je hebt helemaal gelijk,’ zei hij. ‘Laten we wat leuks gaan doen vanavond.’ Hij klapte de laptop dicht. ‘Lekker naar film en daarna uit eten bij onze favoriete pizzeria, wat denk jij?’

‘Echt? Ik ga me meteen omkleden.’

 

Maandag zou hij Casper en Catja wel aanspreken op hun onverantwoordelijke gedrag. Het was allemaal leuk en aardig met die liefde, maar het moest er natuurlijk niet toe leiden dat hun congres geen aandacht meer kreeg! Die communicatiekalender hadden ze niet voor niets gemaakt. Elk bericht leverde, direct of indirect, inschrijvingen op die ze heel hard nodig hadden.

 

Tot zover. Wil je verder lezen?

Dit is een hoofdstuk uit het boek ‘Trending Topic: we moeten iets met Social Media #MaarWat’ van Gerrit Heijkoop en Paula Vos.

Het boek start op 20 augustus 2015, als Victor een stevige discussie heeft met zijn voorzitter. Die vindt dat Victor meer met social media moet doen en dreigt zelfs het congres af te blazen als de sympathieke directeur niet snel resultaat boekt. Daar kan Victor het natuurlijk niet bij laten zitten.

We volgen Victor en zijn team vanaf dat moment real-time, aftellend naar 11 november 2015. Dan is het grote congres. Gaat het ze lukken?

Heb je het idee dat je ergens midden in valt en zou je het boek helemaal willen lezen? Dan kun je hier het volledige e-book in PDF bestellen.

Zet deze vast in je agenda:

  1. Publicatie volgende hoofdstuk: 28 september 2015, 11:00  
  2. Distributie van de papieren paperback (daarna ook verkrijgbaar via Bol.com): 1 oktober 2015
  3. Boekpresentatie en netwerkborrel met heel veel leuke lezers: 11 november 2015, 16:00

Wanneer je klikt op de links hierboven kun je jouw exemplaar alvast veiligstellen of je registreren voor de boekpresentatie (we vragen een kleine bijdrage voor de catering).

00 Trending topic lezers zeggen 1-1

0 Comments

Add comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Copyright Gerrit Heijkoop | Dagvoorzitter, Presentator en Vlogger