Bel Gerrit nu direct op
020 811 4335

Hoofdstuk 29. Niets kan op tegen de zachtheid van een vrouw

zaterdag 3 oktober 2015
39 dagen tot het congres
515 inschrijvingen

In de auto op weg naar Maastricht neuriede Denise mee met de radio. Ze rook heerlijk.

Victor overdacht wat een prachtige omslag ze de afgelopen twee weken gemaakt hadden. Zelfs hij had plezier gekregen in social media, omdat het werkte. Als je maar een paar basisregels in acht nam: richt je op je eigen netwerk en bied relevante inhoud waar mensen het over kunnen hebben. Hij kon zich bijna niet meer voorstellen wat hij er eerder zo ingewikkeld aan had gevonden. De actie met de pluchen cavia’s was een kroon op hun werk geweest. Zoiets zou hij nog wel een keer willen organiseren. Hij had bij het congrescentrum een optie op een grotere ruimte genomen, omdat de inschrijvingen nu hard gingen. Hij droomde al van een nieuw Rodentiarecord. De grootste ooit, in 1999, had 1837 bezoekers gehad. Zou hij daar overheen kunnen? De actie met de pluchen cavia’s had de inschrijvingen goed op gang gebracht, nu waren het er nog zo’n twintig per dag. Met nog bijna veertig dagen te gaan, kwam hij dan uit op zo’n dertienhonderd.

Die avond at hij lekker met zijn vrouw in een bourgondische brasserie, slenterden ze door de stad en werden ze lichtelijk aangeschoten. Terug in het hotel kon hij het niet laten om even op zijn telefoon te kijken. Casper had op Facebook en Twitter een bericht geplaatst:

Wat doet uw knaagdier in het weekend? #Rodentia15

Er stonden al wat grappige foto’s op. Hij likete de foto van Catja en Poekie; Catja met een biertje in de hand; Poekie met een schaaltje PetFoodies caviasnoepjes voor zich. Goed gedaan, meid, dacht hij.

Toen Victor Rodentnet.org wilde openen, ging de badkamerdeur open. Denise kwam achter hem staan. Hij keek niet om maar voelde de zachte stof van haar lingerie over zijn rug strijken.

Ze kuste zijn nek, nam langzaam maar beslist de telefoon uit zijn handen en legde die omgekeerd op het tafeltje. ‘Die lelijke beesten kunnen wel even zonder jou,’ fluisterde ze in zijn oor. Hij zette snel zijn telefoon uit. Ze had helemaal gelijk.

 

Tot zover. Wil je verder lezen?

Dit is een hoofdstuk uit het boek ‘Trending Topic: we moeten iets met Social Media #MaarWat’ van Gerrit Heijkoop en Paula Vos.

Het boek start op 20 augustus 2015, als Victor een stevige discussie heeft met zijn voorzitter. Die vindt dat Victor meer met social media moet doen en dreigt zelfs het congres af te blazen als de sympathieke directeur niet snel resultaat boekt. Daar kan Victor het natuurlijk niet bij laten zitten.

We volgen Victor en zijn team vanaf dat moment real-time, aftellend naar 11 november 2015. Dan is het grote congres. Gaat het ze lukken?

Heb je het idee dat je ergens midden in valt en zou je het boek helemaal willen lezen? Dan kun je hier het volledige verhaal lezen als papieren paperback of het e-book in PDF bestellen.

Zet deze vast in je agenda:

  1. Publicatie volgende hoofdstuk: 4 oktober 2015, 19:30  
  2. Boekpresentatie en netwerkborrel met heel veel leuke lezers: 11 november 2015, 16:00

Wanneer je klikt op de link hierboven kun je registreren voor de boekpresentatie (we vragen een kleine bijdrage voor de catering).

00 Trending topic lezers zeggen 1-1

0 Comments

Add comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Copyright Gerrit Heijkoop | Dagvoorzitter, Presentator en Vlogger