Bel Gerrit nu direct op
020 811 4335

Social Media advertising go or no-go?

Tijdens de webinars die ik organiseer kunnen alle deelnemers hun brandende vragen over social media live aan mij stellen. Daar waar de een struggelt met de vraag of er wel of niet een marketingplan moet worden opgesteld om te kunnen starten met social media twijfelt de ander over het gebruik van social media advertising.

Social Media advertising go or no-go?

In eerste instantie ben ik TEGEN! Het is je stem door de kroeg roepen terwijl niemand daarop zit te wachten. Tenzij.. alles heeft natuurlijk een nuance. Bekijk de afwegingen die ik hierover maak hieronder.

Volgende keer: waar ligt de focus van een startend bedrijf op social media?

In mijn volgende video blog geef ik antwoord op een zeer interessante vraag welke gesteld is door Jessica, één van de deelnemers van mijn webinar. ‘Zet je als startend bedrijf direct alle social media kanalen in? Of richt je, je specifiek op één kanaal?’ Benieuwd? See you next time!

0 Comments

Add comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Copyright Gerrit Heijkoop | Dagvoorzitter, Presentator en Vlogger