Bel Gerrit nu direct op
020 811 4335

Zet je als startend bedrijf op internet direct alle social kanalen in?

Ik zie veel organisaties worstelen met de zakelijke inzet van social media. De toename aan visuele kanalen zoals Instagram en Pinterest zorgen ervoor dat (startende) bedrijven door de bomen het bos niet meer zien. Ze hebben geen idee waar te beginnen. Op één kanaal? Zo ja, welke dan? Of juist op meerdere kanalen tegelijk? 

Waar begin je als bedrijf met de zakelijke inzet van social media?

Zo piekerde Jessica, één van de deelnemers van mijn webinar ‘We moeten iets met Social Media #MaarWat’, ook wat af. Ze stelde mij de vraag ‘Moet ik als startend bedrijf meteen alle social media kanalen inzetten of kan ik beter renderen op één kanaal en dit later verder uitwerken op alle relevante kanalen?’

Webinar gemist, maar wees niet getreurd

Heb je naar aanleiding van deze vraag en mijn antwoord nog een vraag? Of loop jij tegen andere dingen aan op social media waarover je graag meer wil weten? Goed nieuws. Ondanks dat mijn tweede webinar ook al heeft plaatsgevonden kan je deze hier gratis terugkijken.

0 Comments

Add comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Copyright Gerrit Heijkoop | Dagvoorzitter, Presentator en Vlogger