Bel Gerrit nu direct op
020 811 4335

Bekijk deze video blog voor exclusieve social media tips

In mijn boek ‘Trending Topic – we moeten iets met social media #MaarWat‘ deel ik praktische social media tips, de vorm van een managementroman. Sanne, coördinator marketingcommunicatie bij TOPdesk, stelde mij tijdens mijn gratis social media webinar in oktober jl. een hele slimme vraag. Ze had mijn boek gelezen en was benieuwd of ik nog andere tips of ervaringen kon delen, die niet in mijn boek staan, voor de inzet van social media tijdens campagnes. Nou en of Sanne..

Precies over twee weken deel ik de laatste video blog met als thema: zichtbaarheid bij potentiële opdrachtgevers. Benieuwd naar de vraag en natuurlijk mijn antwoord hierop? Houd dan je mailbox in de gaten!

0 Comments

Add comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Copyright Gerrit Heijkoop | Dagvoorzitter, Presentator en Vlogger