Bel Gerrit nu direct op
020 811 4335

Is Facebook een juist middel om bij potentiële opdrachtgevers in beeld te komen?

In de afgelopen weken heb ik verschillende video blogs met je gedeeld waarin ik de vragen van de deelnemers van mijn webinar in oktober jl. beantwoorde. Daar waar de één behoefte had aan tips voor campagnes op social media, stoeide de ander met het wel of niet opstellen van een marketingplan. Wilde een andere deelnemer juist advies voor het inzichtelijk maken van haar doelgroep via social media en was een volgende weer benieuwd naar mijn mening over social media advertising. Vandaag deel ik de laatste vraag met als thema: zichtbaarheid bij potentiële opdrachtgevers én natuurlijk mijn antwoord daarop.

Is Facebook een juist middel om bij potentiële opdrachtgevers in beeld te komen?

0 Comments

Add comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Copyright Gerrit Heijkoop | Dagvoorzitter, Presentator en Vlogger