Bel Gerrit nu direct op
020 811 4335

Something Unknown: dit geloof je toch niet?! Of….

By Gerrit Heijkoop on 1 april 2010 in Blogposts, Fun, Inspiratie
1
0

Ik ben een groot fan van de IDFA. Bijzondere documentaires trekken dan ook snel mijn aandacht. En hoewel ik een nuchtere ingenieur ben, maak ik te vaak voorvallen mee die ‘net iets té toevallig zijn’. Misschien geloof ik wel in ‘de cosmos’. En jij? Twijfel je wel eens?

Something Unknown

De Nederlandse documentaire filmmaakster en fotografe Renée Scheltema maakte met ondersteuning van Paul Verhoeven de documentaire ‘Something Unknown‘. Een award-winnende documentaire, die paranormale fenomenen als helderziendheid, telepathie, het “zien” op afstand, psychokinese en spirituele healing blootlegt aan de hand van de wetenschap.

Heb je zin om deze doc te gaan kijken? Let me know!

Update

De film draait momenteel niet meer in de bioscoop en is op dvd te bestelen. Kijk voor meer informatie op de website.

1 Comment

Add comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Copyright Gerrit Heijkoop | Dagvoorzitter, Presentator en Vlogger