Bel Gerrit nu direct op
020 811 4335

Projectmanager Sandd on the Move

By Gerrit Heijkoop on 3 juni 2006 in Projecten
1
0

Sandd on the Move was een uitdagend project: het tijdig afronden van een nieuw hoofdkantoor voor postbedrijf Sandd en een vlekkeloze verhuizing met zo min mogelijk hinder voor de operationele werkzaamheden.

De uitdaging

“Jij wil toch zo graag als projectmanager ervaring opdoen?“, vroeg de directeur van Sandd, half oktober 2006, zo’n 3 weken voordat ik de club zou verlaten. “Aan de rand van Apeldoorn ligt een bouwplaats, deze 8 mensen zitten in je projectteam en ehm…. oh ja, ik wil tussen kerst en Oud & Nieuw over.”

projectmanager Verhuisteam Sanddoude pand Sandd

En nu?

Zeker leuk! Maar waar moest ik beginnen als kersverse projectmanager? Alle beetjes aan kennis en goede ideeën bundelen dus maar door middel van een interactieve ‘Work break-down sessie’. Eigenlijk is het niet zo moeilijk: opruimen –> inpakken –> ‘snuffel-stage’ –> rijden –> uitpakken –> WENNEN!

Daarnaast moest ook de nieuwbouw op tijd klaar zijn. Zoveel partijen om met elkaar samen te laten werken! Gelukkig kon ik daar enorm veel leren van bouwmanager Gerry Kroeze van KBMA uit Wijchen. Ondanks dat vlak voor de deadline bleek dat alle ruiten vervangen moesten worden, hebben we dankzij een vastberaden verhuisteam en een enorme dosis inzet een vrijwel vlekkeloze verhuizing weten te realiseren.

1 Comment

Add comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Copyright Gerrit Heijkoop | Dagvoorzitter, Presentator en Vlogger