Bel Gerrit nu direct op
020 811 4335

Wij waren op PICNIC 2010: eerste live demo van “What’s On”

By Gerrit Heijkoop on 28 september 2010 in Blogposts, Evenementen
1
0

Vorige week was het stil op dit weblog. We waren keihard aan de slag op weg naar donderdag 23 september 2010. De dag dat Triqle Event Intelligence de eerste live demo van “What’s On?” zou presenteren op PICNIC 2010. Triqle Event Intelligence is een samenwerking tussen grafisch ontwerpbureau Bureau.Donald, de web ontwikkelaars van Triquanta en jullie eigen Vivo.nu.

Tijdens PICNIC 2010 hebben wij erg veel leuke en interessante mensen gesproken. “What’s On?” viel bij veel bezoekers in de smaak. We kwamen er zelfs mee op TV! Check hier het interview van AT5’s ‘Amsterdam Inc.’ met onder andere Gerrit Heijkoop:
http://www.at5.nl/embed/incplayer.swf?c=48792

“What’s On?”

“What’s On?” informeert bezoekers over het programma van een evenement via schermen, mobiele telefoons of internet. In één oogopslag is te zien wat er nu gaande is en wanneer het volgende begint. Bovendien kan de organisator van het evenement op ieder moment wijzigingen doorvoeren of extra berichten communiceren. Met “What’s On?” wordt een evenement voor een organisator makkelijker te sturen en zijn bezoekers op de juiste tijd op de juiste plaats om hun programma te beleven.

Met “What’s On?” wordt het programma interactief; zowel voorafgaand, tijdens en na afloop van een evenement.

Ieder programma item heeft een detail pagina met meer informatie en nuttige links. Bezoekers kunnen items toevoegen aan hun persoonlijke programma. Door het programma te delen op Twitter of Facebook, vergroot een bezoeker de kans op interessante ontmoetingen.

“What’s On?” maakt het programma van een evenement overzichtelijk.

Filters maken het mogelijk om te selecteren op een locatie, een thema of een ander criterium. Deze filters kunnen door de organisator van het evenement naar eigen inzicht worden aangemaakt.

Whatson_title

 

Tijdens PICNIC 2010 hebben wij bezoekers door middel van #picnic10 via Twitter op de hoogte gehouden van het programma. Dit viel goed in de smaak bij de bezoekers aangezien de speciaal gemaakte PICNIC app crashte wanneer geprobeerd werd het programma te openen. Via “What’s On?” was de gehele donderdag via de website het programma van die dag te zien. Hier werd gretig gebruik van gemaakt!

Wij horen graag jouw feedback! Wil je eens een kijkje nemen op website en ons laten weten wat je er van vindt?

1 Comment

Add comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Copyright Gerrit Heijkoop | Dagvoorzitter, Presentator en Vlogger