Bel Gerrit nu direct op
020 811 4335

Tips waar wij van geleerd hebben. Hopelijk heb jij er ook iets aan!

By Gerrit Heijkoop on 24 januari 2011 in Blogposts
0
0

In maart 2010 werd het idee voor “What’s On?” geboren en zijn de oprichters de dienst gaan ontwikkelen. In januari 2011 gaat de eerste versie live. In die tussenliggende periode heeft iedereen die betrokken was fouten gemaakt en hiervan geleerd. Onze belangrijke lessen die we kunnen trekken geven we als tips hieronder.

Website  tips Triqle What's on

Onze cruciale tips

  • Betrek zo vroeg mogelijk je test gebruikers in het ontwikkelproces om zo een product te maken wat aan kan sluiten op de vraag van de gebruikers.
  • Doordat “What’s On?” ontwikkelt is in een ‘statische’ omgeving, namelijk op kantoor. In een ‘live’ omgeving zijn er altijd extra factoren welke kleuren, features en gebruik gemak kunnen veranderen. Wees hier op voorbereid. Stel genoeg tijd en middelen tot je beschikking om deze problemen op te kunnen lossen.
  • Zorg ervoor dat sprekers voorafgaand aan het evenement al aandacht schenken aan je product. Doordat mensen deze sprekers vaak zien als autoriteit op het gebied van hun kennis zullen zij zijn/haar uitingen over jou product sneller en makkelijker oppikken.

Hopelijk behouden we jou nu voor het maken van diezelfde fouten na het lezen van dit blog.

0 Comments

Add comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Copyright Gerrit Heijkoop | Dagvoorzitter, Presentator en Vlogger